Jegyvásárlás

Felhívjuk Látogatóink figyelmét, hogy a Bükki Csillagda látogatása 2 órás idősávokban lehetséges. A jegyvásárlás csak ezen időpontok valamelyikének kiválasztásával történhet.

1. idősáv: 10.00-12.00
2. idősáv: 12.00-14.00
3. idősáv: 14.00-16.00

A belépőjegy vásárlása előtt feltétlenül olvassa el Látogatási szabályzatunkat ITT.

  • AZ ONLINE ÉS A HELYBEN VÁSÁROLT BELÉPŐJEGYEKEN SZEREPELNEK A BEMUTATÓTERMEK ÉS A PROGRAMOK KEZDÉSI IDŐPONTJAI. KÉRJÜK, HOGY EZEKET PONTOSAN FIGYELJÉK, JEGYEIKET ŐRIZZÉK MEG A LÁTOGATÁS VÉGÉIG.
  • AMENNYIBEN JEGYÉT NEM VÁSÁROLJA MEG ONLINE, ELŐFORDULHAT, HOGY KOMPLEX JEGYEKET A HELYSZÍNEN MÁR NEM TUDNAK VÁSÁROLNI, AZ ÉPÜLET BEFOGADÓKÉPESSÉGE VÉGES.
  • KÉRJÜK, AKIK ONLINE VESZIK MEG JEGYEIKET, A KEZDÉSI IDŐPONT ELŐTT LEGALÁBB 20 PERCCEL ÉRKEZZENEK MEG!
  • FELHÍVJUK A VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT ARRA, HOGY AZ ELADÓNAK NEM ÁLL MÓDJÁBAN SEM JEGYET VISSZAVÁLTANI, SEM A VÁSÁRLÁS ÉRTÉKÉT VISSZATÉRÍTENI. A VEVŐ ELÁLLÁSI JOGOT A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN NEM GYAKOROLHAT, TEKINTETTEL ARRA, HOGY SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁS EGY MEGHATÁROZOTT IDŐPONTRA (VEZETETT TÚRÁK, PROGRAMOK) VAGY IDŐSÁVRA (BEMUTATÓ- ÉS LÁTOGATÓHELYEK) SZÓL. (ÁSZF-ÜNK ITT OLVASHATÓ.)
  • ONLINE FELÜLETÜNKÖN (BNPI.HU) MÁR LEHETSÉGES A JEGYEK IDŐPONTJÁT MEGVÁLTOZTATNI, AZONBAN CSAK ABBAN AZ ESETBEN, HA A VÁSÁRLÓ RENDELKEZIK FELHASZNÁLÓI FIÓKKAL. KÉRJÜK, HOGY REGISZTRÁLJANAK VÁSÁRLÁSKOR, HOGY NE ESSENEK EL ETTŐL A LEHETŐSÉGTŐL.
ONLINE ÉS HELYSZÍNEN IS VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK
BELÉPŐJEGY ÁRA INFORMÁCIÓ
Felnőtt belépőjegy 3000 Ft/fő

Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába és a planetáriumba. A 3D-s filmet is magában foglaló belépő díja 3500 Ft/fő.

Kedvezményes belépőjegy 2100 Ft/fő Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába és a planetáriumba - diákigazolvány (6-26 éves kor között), nyugdíjas igazolvány bemutatása esetén. A 3D-s filmet is magában foglaló belépőjegy ára 2600 Ft/fő.
Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 8200 Ft/4 fő Belépésre jogosít a kiállításra, a planetáriumba és a kupolába - további gyerekek esetén: 6 éves korig 100 Ft/fő, 6-26 éves kor között 1000 Ft/fő. 3D-s filmvetítés estén 10200 Ft/4 fő

CSAK ONLINE VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK
Esti belépőjegy 4500 Ft/fő Az estére meghirdetett távcsöves csillagászati bemutatóinkra érvényes.
Felhős idő esetén, alternatív programként, élőszavas planetáriumi előadás, kiállításvezetés és éjszakai túra kerül megtartásra. Az esti programhoz biztosítunk védőitalt és édes/sós falatkákat.
CSAK A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK
Családi kiegészítő jegy 1000 Ft/fő 6 és 26 éves kor között, diákigazolvány felmutatásával, családi jegy vásárlása esetén belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába és a planetáriumba,
Regisztrációs jegy 100 Ft/fő 6 éves kor alatti gyermek, valamint pedagógus, idegenvezető csoportkísérés esetén válthatja meg (a csoport minimális létszáma: 20 fő)
Kiállítás jegy 1200 Ft/fő Csak a kiállítás megtekintésére jogosít.
Kiállítás kedvezményes árú jegy 900 Ft/fő Csak a kiállítás megtekintésére jogosít - diákigazolvány (6-26 éves kor között), nyugdíjas igazolvány bemutatása esetén


VIRTUÁLIS VALÓSÁG (VR) ÉLMÉNYEK Választható küldetések:
Marsi kanyon,
Űrsiklóval a Holdra,
Űrséta a Nemzetközi Űrállomás körül.


Kettő VR élmény vásárlására esetén 10% (3000 Ft helyett 2700 Ft), három VR élmény vásárlása esetén 20% (4500Ft helyett 3600 Ft) kedvezményt biztosítunk a listaárból.
Apollo 18 VR küldetés 5000 Ft/2 fő
Csak 2 főre foglalható szabadmozgásos küldetés a VR-szobában.
FIGYELEM! Az átfedés elkerülése miatt, javasoljuk, hogy a tervezett komplex programjuk idősávján kívül eső időpontra foglaljanak VR-szobát.
VR - 1. játék (Marsi repülés) 1500 Ft/fő
VR - 2. játék (Űrsiklóval a Holdra) 1500 Ft/fő
VR - 3. játék (Űrséta a Nemzetközi Űrállomás körül) 1500 Ft/fő
VR - A Bükk madártávlatból 1500 Ft/fő Beltérben elhelyezett VR-platform (A Bükk madártávlatból).
Virtuális repülés a Bükk fölött
EGYÉB JEGYTÍPUSOK
Szakvezetés a kiállításon 3000 Ft/csoport Csoportok számára, előzetes bejelentkezés esetén szakvezetést biztosítunk
Szakvezetés a kiállításon angol nyelven 4000 Ft/csoport Csoportok számára, előzetes bejelentkezés esetén, angol nyelvű szakvezetést biztosítunk
Túravezetés a Bolygótúra tanösvényen 12000 Ft/csoport Csoportos megrendelőlappal igényelhető. Minimum 10 főtől. A túra legalább 2 órát vesz igénybe.



Felhívjuk a vásárlóink figyelmét arra, hogy az Eladónak nem áll módjában sem jegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni. A Vevő elállási jogot a vásárlást követően nem gyakorolhat, tekintettel arra, hogy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatás egy meghatározott időpontra (vezetett túrák, programok) vagy idősávra (bemutató- és látogatóhelyek) szól. (ÁSZF-ünk itt olvasható.)

Csoportoknak a bejelentkezéshez az ALÁBBI FELÜLETEN szükséges kitölteni az online adatlapot.

A megkeresésekre munkatársaink 24 órán belül válaszolnak.