Árak, jegytípusok

Felhívjuk Látogatóink figyelmét, hogy a Bükki Csillagda látogatása 2 órás idősávokban lehetséges. A jegyvásárlás csak ezen időpontok valamelyikének kiválasztásával történhet.

1. idősáv: 10.00-12.00
2. idősáv: 12.00-14.00
3. idősáv: 14.00-16.00
4. idősáv: 16.00 - 18.00 (szezonális)

ONLINE ÉS A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK

Ára

Információk

Belépőjegy 3 500 Ft/fő

Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába/obszervatóriumba és a planetáriumba.

Belépőjegy 3D-s filmvetítéssel 4 000 Ft/fő Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába/obszervatóriumba és a planetáriumba. A felár az aktuális planetáriumi műsorrend szerint fizetendő.
Kedvezményes belépőjegy 2 500 Ft/fő Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába/obszervatóriumba és a planetáriumba - diákigazolvány (6-26 éves kor között), nyugdíjas és pedagógus igazolvány bemutatása esetén.
Kedvezményes belépőjegy 3D-s filmvetítéssel 3 000 Ft/fő Belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába/obszervatóriumba és a planetáriumba - diákigazolvány (6-26 éves kor között), nyugdíjas és pedagógus igazolvány bemutatása esetén. A felár az aktuális planetáriumi műsorrend szerint fizetendő.
Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 9 500 Ft/4 fő Belépésre jogosít a kiállításra, a planetáriumba és a kupolába/obszervatóriumba - további gyerekek esetén: 6 éves korig 100 Ft/fő, 6-26 éves kor között 1200 Ft/fő.
Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 3D-s filmvetítéssel 12 000 Ft/4 fő Belépésre jogosít a kiállításra, a planetáriumba és a kupolába/obszervatóriumba - további gyerekek esetén: 6 éves korig 100 Ft/fő, 6-26 éves kor között 1200 Ft/fő. A felár az aktuális planetáriumi műsorrend szerint fizetendő.
Ajándékutalványok a jegyek árával megegyező Bővebb információ.

CSAK ONLINE VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK

Esti belépőjegy 5 500 Ft/fő Az estére meghirdetett csillagászati programjainkra érvényes, ami borult/esős idő esetén is megrendezésre kerül.
Ez a jegyár minden korosztályra érvényes. Az éjszakai megfigyeléseken való részvételt legalább 10-12 éves kortól ajánljuk, mivel ezek a programok akár éjfélig is eltarthatnak. Az ennél fiatalabbaknak nappali programjaink időpontjai megfelelőbbek lehetnek. A Bükki Csillagda látogatása 6 éves kortól javasolt.

CSAK A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓ JEGYEINK

Családi kiegészítő jegy 1 200 Ft/fő 6 és 26 éves kor között, diákigazolvány felmutatásával, családi jegy vásárlása esetén belépésre jogosít a kiállításra, a kupolába/obszervatóriumba és a planetáriumba,
Regisztrációs jegy 100 Ft/fő 6 éves kor alatti gyermek; pedagógus, idegenvezető csoportkísérés esetén válthatja meg (a csoport minimális létszáma: 20 fő); valamint fogyatékossággal élő érvényes arcképes igazolványával rendelkező, továbbá vele érkező 1 fő kísérője
Kiállítás jegy 1 500 Ft/fő Csak a kiállítás megtekintésére jogosít.
Kiállítás kedvezményes árú jegy 1 000 Ft/fő Csak a kiállítás megtekintésére jogosít - diákigazolvány (6-26 éves kor között), nyugdíjas igazolvány bemutatása esetén

VIRTUÁLIS VALÓSÁG (VR) ÉLMÉNYEK


VR - 1. élmény (Marsi repülés) 1 800 Ft/fő Beltérben elhelyezett VR-platform.
VR - 2. élmény (Űrsiklóval a Holdra) 1 800 Ft/fő Beltérben elhelyezett VR-platform.
VR - 3. élmény (Űrséta a Nemzetközi Űrállomás körül) 1 800 Ft/fő Beltérben elhelyezett VR-platform.

EGYÉB JEGYTÍPUSOK

Szakvezetés a kiállításon 3 500 Ft/csoport Csoportok számára, előzetes bejelentkezés esetén szakvezetést biztosítunk
Szakvezetés a kiállításon angol nyelven 5 000 Ft/csoport Csoportok számára, előzetes bejelentkezés esetén, angol nyelvű szakvezetést biztosítunk

A fenti árak 2023. február 1-jétől érvényesek.

Csoportos foglalás űrlapon 21 főtől 10% kedvezmény.

TEKA-kártya elfogadóhelyként TEKA-kártyatulajdonosoknak a kártya felmutatásával 10% kedvezmény vehető igénybe a teljes árú és a kedvezményes belépőink árából. A TEKA-kártyához kapcsolódó kedvezmények legkésőbb 2024. december 31-ig használhatók fel.


  • AZ ONLINE ÉS A HELYBEN VÁSÁROLT BELÉPŐJEGYEKEN SZEREPLŐ IDŐPONTOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. AZ ATTRAKCIÓK MEGTEKINTÉSÉNEK SORRENDJÉRŐL, KÉRJÜK, ÉRKEZÉSKOR ÉRDEKLŐDJENEK A RECEPCIÓNÁL.

  • AMENNYIBEN JEGYÉT NEM VÁSÁROLJA MEG ONLINE, ELŐFORDULHAT, HOGY KOMPLEX JEGYEKET A HELYSZÍNEN MÁR NEM TUDNAK VÁSÁROLNI, AZ ÉPÜLET BEFOGADÓKÉPESSÉGE VÉGES.

  • KÉRJÜK, AKIK ONLINE VESZIK MEG JEGYEIKET, A KEZDÉSI IDŐPONT ELŐTT LEGALÁBB 20 PERCCEL ÉRKEZZENEK MEG!

  • FELHÍVJUK A VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT ARRA, HOGY AZ ELADÓNAK NEM ÁLL MÓDJÁBAN SEM JEGYET VISSZAVÁLTANI, SEM A VÁSÁRLÁS ÉRTÉKÉT VISSZATÉRÍTENI. A VEVŐ ELÁLLÁSI JOGOT A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN NEM GYAKOROLHAT, TEKINTETTEL ARRA, HOGY SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁS EGY MEGHATÁROZOTT IDŐPONTRA (VEZETETT TÚRÁK, PROGRAMOK) VAGY IDŐSÁVRA (BEMUTATÓ- ÉS LÁTOGATÓHELYEK) SZÓL. (ÁSZF-ÜNK ITT OLVASHATÓ.)

  • ONLINE FELÜLETÜNKÖN (www.bnpi.hu) MÁR LEHETSÉGES A JEGYEK IDŐPONTJÁT MEGVÁLTOZTATNI, AZONBAN CSAK ABBAN AZ ESETBEN, HA A VÁSÁRLÓ RENDELKEZIK FELHASZNÁLÓI FIÓKKAL. KÉRJÜK, HOGY REGISZTRÁLJANAK VÁSÁRLÁSKOR, HOGY NE ESSENEK EL ETTŐL A LEHETŐSÉGTŐL.

  • A BELÉPŐJEGY VÁSÁRLÁSA ELŐTT FELTÉTLENÜL OLVASSA EL LÁTOGATÁSI SZABÁLYZATUNKAT ITT.

Csoportoknak a bejelentkezéshez az ALÁBBI FELÜLETEN szükséges kitölteni az online adatlapot.

A megkeresésekre munkatársaink 24 órán belül válaszolnak.